HTML doboz

Hallatlan

2005 óta dolgozunk a hallássérült emberek integrációjáért és a kommunikációs akadálymentességért. Miről írunk? Jelnyelvről, jelnyelvoktatásról, jelnyelvi tolmácsolásról, siket kultúráról, esélyegyenlőségről. Mert a társadalmi felelősségvállalás menő.

Facebook

04.
szeptember

Első

katja kool  |  Szólj hozzá!

Köszöntünk a Hallatlan Alapítvány blogján!

Ezentúl ebben a formában is jelen leszünk, és megosztjuk veletek gondolatainkat, tapasztalatainkat a jelnyelvről, jelnyelvoktatásról, fogyatékosságügyről, siket kultúráról, társadalmi felelősségvállalásról, civil szféráról.

2005 óta dolgozunk a fogyatékossággal élők társadalmi integrációjáért és az info-kommunikációs akadálymentességért. Az elmúlt években számos hazai és nemzetközi díjban részesültünk tevékenységünkért, megalkottuk az első hazai online jelnyelvi adatbázist, jelnyelvi tanfolyamaink évek óta teltházasak, valamint új projektjeinkben is töretlenül dolgozunk az esélyegyenlőségért.

A blogon számos témakör terítékre kerül majd, legyen az nyelvészet, kultúra, tudomány vagy szórakozás. Mit csinál egy jelnyelvi tolmács? Hogy néz ki egy jelnyelvi tanfolyam? Mit jelent a társadalmi felelősségvállalás és hogy állunk ezzel a kérdéssel 2013-ban, Magyarországon?

Idén a Hallatlan Alapítvánnyal karöltve Weisz Fanni lett a Vodafone Főállású Angyala. Közös munkánkról heti rendszerességgel szintén itt olvashattok beszámolókat.

Ha még nem ismersz minket, és szeretnél többet tudni rólunk, vagy szeretnél jelnyelvet tanulni, akár online, akár tanfolyamaink egyikén, látogass el honlapunkra vagy kövess minket a Facebook-on!

Címkék: hallatlan Weisz Fanni

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hallatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr425495226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása